12 Weken Programma Goede voornemens? En wil je dat ze nu wel werken? Start in januari met het fitter in 24 programma!

Blijvend Afvallen

12 Weken Programma
Bereik en behoud je streefgewicht met gezonde voeding en gedragsverandering,
door een effectief programma met persoonlijke coaching!

VinkjeGeen saai dieet

Wij geven jou de handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon waarmee je afvalt en beter in balans raakt.

VinkjeOnline leeromgeving

Zie jij door de bomen het bos ook niet meer? Je krijgt toegang tot een leeromgeving, waarin je alle kennis en tools ontvangt om blijvend af te vallen. Deze kennis zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt, zodat jij een gezonde leefstijl creëert en behoudt.

VinkjeBlijvend resultaat

Ontwikkel nieuwe gezondere gewoontes waarmee we samen naar een realistisch doel toewerken.

VinkjePraktisch

Wekelijks informatie & tips en opdrachten waarmee jij zelf aan de slag kan gaan.

VinkjePersoonlijke begeleiding

1 op 1 coaching, wekelijkse contact. Een ware stok achter de deur!

VinkjeVaardigheden ontwikkelen

Hoe werkt dat afvallen nu precies, wat doe je bij honger, hoe ga je om met uitjes en je omgeving?

Waarom dit programma?

 • Geen one-size-fits-all
 • Je zet jezelf op nummer 1
 • Je doel wordt bereikt en behouden
 • Je komt los van alle dieetregels
 • Je kunt genieten van een feestje
 • Je voeding is in balans (80/20 regel)
 • Je krijgt zelfvertrouwen
 • Je voelt je fit en energiek
 • Je kunt gewoon mee eten met de rest
 • Je bouwt een basis waarmee jij weet wat bij jou past
Programma

Het fitter in '24 programma is samen met de werkgroep "de positieve gezondheid" ontstaan. Wij willen Sint Tunnis zo gezond en fit mogelijk maken!

Samen is wel zo leuk, je staat er niet allen voor!

De officiële start van het programma is donderdag 11 januari. Deze avond zal in het teken staan van een fittest, wegen en meten en elkaar leren kennen. 1x per maand op donderdag is er een bijeenkomst met een weeg en meetmoment (dit gebeurd 1 op 1), hier is de ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en even contact te hebben met je coach.
De fittest zullen we aan het einde van het 12 weken programma herhalen!

Uitgebreide intake

Wij vinden het belangrijk dat we weten waar jouw aandachtspunten liggen, waar jij tegenaan loopt en wat we voor jou kunnen betekenen. Geen one-size-fits-all, maar jij als individu. Deze intake duurt ca 45/60 minuten en hierin gaan we jou leren kennen, aan de slag met jouw doelen en je gaat de deur uit met een persoonlijk advies. Vanuit hier kun jij jouw basis gaan opbouwen. (De intake vindt plaats vóór 1 januari)

Eten bijhouden in een app

Onze voorkeur gaat naar het eten bijhouden in een app, zo krijg jij maar ook wij overzicht van jouw voedingspatroon. In het begin kost dit veel moeite, maar je zult merken dat je er handiger in wordt en vooral wijzer!

Wekelijkse check-in met je coach

1x per week heb jij een contactmoment met de coach via WhatsApp, wij vragen naar jouw vorderingen en geven feedback op jouw voeding. Hier krijg je meteen tips, dus je hoeft niet 4 weken te wachten maar je hebt regelmatig contact met jouw coach!

Sporten

Sporten draagt bij aan het fitter worden/afvallen, start jij met het fitter in 24 traject, dan verwachten we dat je minimaal 1x per week komt sporten, maar het liefste zien we je natuurlijk vaker! Bij het traject zit 2x per week sporten in. Dit kun je helemaal zelf inplannen! Er zijn meer dan 25 lesuren in de week (check rooster), jij bepaalt zelf wanneer je komt sporten. Vind je het sporten spannend, heb je nog nooit gesport, of weet je niet of je mee kan? Er is voor iedereen een plek; de groepjes zijn klein, er is persoonlijke begeleiding en je sport in een groep, maar je doet het toch alleen. Er is aandacht voor jou, ook met blessures kunnen we rekening houden. En je mag altijd eerst een gratis proefles mee doen. Wil je niet sporten of sport je al ergens anders maar wel het traject volgen, vraag dan naar de mogelijkheden!

Online platform & leeromgeving

We hebben een hele mooie omgeving gemaakt wat dé plek is voor het 12 weken programma, en waar je bovendien levenslang toegang tot krijgt! In deze omgeving staat alle informatie die jij nodig hebt, wekelijkse opdrachten en hier delen we tips, recepten en alles wat kan bijdragen aan jouw traject!

Fitter in '24

Wat houdt het in?
 • 12 weken begeleiding
 • persoonlijke coach (wekelijkse contact)
 • groepsverband
 • 2x per week sporten (vrije keuze uit rooster)
 • 1x per maand groepsbijeenkomst (niet verplicht)
Donderdag 20.00-21.00
(11 januari, 8 februari, 7 maart en 4 april)
 • uitgebreide intake (1 op 1)
 • eten bijhouden via een app
 • wekelijkse feedback
 • een online platform & leeromgeving

Kun jij niet meer wachten en wil jij starten wanneer het jou uitkomt?

12 Weken Programma individueel
 • 12 weken begeleiding
 • persoonlijke coach (wekelijkse contact)
 • 1x per maand 1 op 1 moment met coach
 • uitgebreide intake (1 op 1)
 • eten bijhouden via een app
 • wekelijkse feedback
 • een online platform & leeromgeving
 • evt. sporten bij GymTunnis
Starten wanneer jij wil

Als jij hebt besloten om het 12 weken traject te gaan volgen en je wil nu starten dan staan wij voor jou klaar, door ons redelijk flexibele rooster kun jij vrijwel direct gaan starten.

Uitgebreide intake

Wij vinden het belangrijk dat we weten waar jouw aandachtspunten liggen, waar jij tegenaan loopt en wat we voor jou kunnen betekenen. Geen one size fits all, maar jij als individu. Deze intake duurt ca 45/60 minuten en hierin gaan we jou leren kennen, aan de slag met jouw doelen en je gaat de deur uit met een persoonlijk advies. Vanuit hier kun jij jouw basis gaan opbouwen.

1x per maand fysieke afspraak met je coach

Iedere vier weken staat er met jouw coach een 1 op 1 afspraak waarin we je gaan wegen, meten en je voortgang gaan bespreken. Deze afspraak duurt ca 20-30 minuten en hier kunnen we je nog extra tips en tricks meegeven en bijsturen waar nodig.

Eten bijhouden in een app

Onze voorkeur gaat naar het eten bijhouden in een app, zo krijg jij maar ook wij een overzicht van jouw voedingspatroon. In het begin kost dit veel moeite, maar je zult merken dat je er handiger in wordt en vooral wijzer! Mocht dit echt niet bij jou passen, dan kunnen we kijken naar andere mogelijkheden.

Wekelijkse check-in met je coach

1x per week heb jij een contactmoment met de coach via WhatsApp, wij vragen naar jouw vorderingen en geven feedback op jouw voeding. Hier krijg je meteen tips, dus je hoeft niet vier weken te wachten maar je hebt wekelijks contact met jouw coach! Je kunt vragen stellen wanneer je wil.

Sporten

Natuurlijk vinden wij het leuk als jij bij GymTunnis sport, maar dit verplichten we jou niet. We vinden dat je iets moet doen wat bij jou past. Wij vinden bewegen en sporten heel belangrijk! Het voordeel van sporten bij GymTunnis tijdens het programma is dat jij waarschijnlijk je coach veel vaker ziet :)

Online platform & leeromgeving

We hebben een hele mooie omgeving gemaakt wat dé plek is voor het 12 weken programma, en waar je bovendien levenslang toegang tot krijgt! In deze omgeving staat alle informatie die jij nodig hebt, wekelijkse opdrachten en hier delen we tips, recepten en alles wat kan bijdragen aan jouw traject! het sporten. (evt. vergoeding vanuit aanvullende verzekering)

Inhoud 12 Weken Programma

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Fitter in '24: De kosten voor het Fitter in '24 zullen € 100,- per maand bedragen (€ 300,- in totaal), dit is voor het 12 weken programma obv groepsbijeenkomsten en 2x per week sporten.
Individueel: Voor het individuele 12 weken programma betaal je € 275,-. Dit is exclusief sporten, neem jij daarnaast ook een lidmaatschap voor te sporten krijg jij € 10,- per maand korting op het sporten. (zolang het traject loopt)

Krijg ik iets vergoed vanuit mijn zorgverzekering?

De gewichtsconsulent krijg je niet vergoed vanuit de basisverzekering. Wel bieden een aantal verzekeraars een aanvullende verzekering aan voor de BGN gewichtsconsulent. Deze vergoeding varieert, tot € 500,- per jaar. Vraag dit altijd na bij je zorgverzekering.

Is dit iets voor mij?

Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.
Wil je blijvend afvallen? Stop met verder zoeken! Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij gaan jou niet alleen helpen met afvallen, maar we zorgen ervoor dat je alle fijne kneepjes omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo's er werkelijk af blijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden.
Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo's af! Met onze hulp en kennis kunnen wij jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

Hoeveel tijd kost het mij?

Jij wil veranderen, daar moet je tijd in steken. Maar hoeveel tijd kost het je nu? Iedere week krijg je informatie en opdrachten, hier ben je ca een half uur mee bezig. Dagelijks ben je bezig met het invoeren en aanpassen van jouw eten, laten we zeggen dat je daar in het begin een kwartier/half uur mee bezig bent verspreid over de dag, maar je wordt er steeds beter in. Denk jij nu, die tijd heb ik niet? Ga dan even bij jezelf na hoeveel uur per dag jij misschien wel doelloos zit te scrollen. Heb je die tijd echt niet?

Ik vind het toch wel prijzig?

Je mag zelf beslissen of je het de investering wel of niet waard vindt. Er is geen goedkope quickfix of dieet wat maakt dat je voor de rest van je leven lekkerder in je vel zit en kilo's verliest. Daar zijn persoonlijke adviezen voor nodig die je zelf zult moeten toepassen. Investeren in jezelf betekent dat je het écht wilt. Dit maakt dat je ook daadwerkelijk in actie gaat komen. De motivatie hiervoor moet uit jezelf komen. Dat kan ik niet voor je doen. Ik kan wel alle tools aanreiken om het te laten slagen. Zie het als een rijbewijs! Investeer één keer en je hebt er de rest van je leven plezier van!

Ik ga tussendoor op vakantie. En nu?

Dit is een uitgelezen kans om jouw opgedane kennis en inzichten toe te passen. Vaak is vakantie zoiets waarin je voor meer verleidingen komt te staan. We bereiden dit voor en zorgen dat je een heerlijke vakantie hebt én daarnaast aan jouw doelen kunt blijven werken. Zonder dat je de hele vakantie overal NEE tegen moet zeggen!
En voor de 1 op 1 sessies maakt het niets uit. Die plannen we er gewoon omheen! Nogmaals, we passen het hele programma aan jouw situatie aan!

Kan ik ook samen met iemand anders het programma starten?

Wij kunnen altijd meedenken om te kijken wat er mogelijk is om samen te starten!

Wil jij meer informatie?

Twijfel jij nog? Of sta jij in de startblokken?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!