BGN gewichtsconsulent

Voeding en leefstijl hebben een grote invloed op hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Dat gevoel en beeld van onszelf is niet altijd zoals we zouden willen. Bovendien zorgt slechte voeding en een ongezonde leefstijl voor allerlei lichamelijke klachten. Hoewel we goed weten wat er beter moet, kan het lastig zijn onze slechte gewoonten te veranderen. Een beetje hulp kan dan het verschil maken.

Wij bij GymTunnis, bieden we persoonlijke begeleiding aan wie wil afvallen, zijn of haar leefstijl wil verbeteren, of lichamelijk klachten door slechte voeding en/of overgewicht wil aanpakken. We werken niet met een dieet, maar kijken naar jou. Wat past bij jou, wat zijn jouw valkuilen, hoe ziet jouw leven eruit en waarvan krijg jij een goed gevoel? Gaandeweg krijg je meer energie, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel om maximaal te genieten van het leven.

Wil je meer weten over hulp bij afvallen en een gezonde levensstijl? Neem dan nu contact op!

Je bent bij GymTunnis ook welkom voor alleen begeleiding voor de voeding. Sporten is niet verplicht.

Wist je dat je een gedeelte vergoed kunt krijgen?
www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht/

Hoe gaan we te werk bij GymTunnis?
Wij vinden balans belangrijk. Gezond eten maar ook genieten. Hier passen wij vaak de 80-20 regel toe. Wij passen het zo aan dat het past binnen jouw leefstijl. Natuurlijk moeten er aanpassingen gemaakt worden, maar we werken met kleine stapjes en kijken naar wat het beste werkt voor jou. Ieder persoon heeft andere behoeften en stuurpunten.

12 weken programma
Het belangrijkste is een duurzame leefstijl ontwikkelen, iets wat je vol kan blijven houden. Gedragsverandering heeft tijd nodig. Tijdens het 12 weken programma krijg jij een persoonlijke coach waar je wekelijks contact mee hebt. We gaan je de basisprincipes leren van afvallen. Misschien heb je zelf al enkele dingen geprobeerd maar is het nog niet gelukt.

Met dit programma ga je zeker een goede start in maken! Wij gaan je tools geven en je leren hoe je af kunt vallen. Ook zul je gaan begrijpen waarom het eerder misschien niet gelukt is.
Eindelijk die kilo’s en centimeters eraf, eindelijk die broek of jurk passen, of je weer in badkleding durven tonen. Of gewoon je kind weer kunnen bijhouden, of weten dat je er alles aan doet om er in de toekomst voor je dierbaren te kunnen zijn in goede gezondheid. Wat jouw doel ook is, wij zullen je hiermee helpen.

Wil jij echt leren hoe dat afvallen nu precies werkt? Geen korte termijn oplossing maar echt een duurzame oplossing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!