Small Group training

Wil jij graag trainen, maar je weet niet waar te beginnen. Ben je opzoek naar extra begeleiding en vooral plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je traint onder leiding van een trainer in een groepje van maximaal 10 personen. Doordat de groepen altijd klein zijn krijg jij altijd voldoende aandacht en kan iedere training op jou aangepast worden.

Bekijk tarieven

Foto

Small Group training

Voordelen Small Group training

 • ✔  Samen trainen
 • ✔  60+ groepen
 • ✔  Kleine groepen (maximaal 10)
 • ✔  Geschikt voor ieder niveau
 • ✔  Flexibel inschrijven
 • ✔  Altijd onder begeleiding

Doelen Small Group training

 • ✔  Fitter worden
 • ✔  Conditie verbeteren
 • ✔  Afvallen
 • ✔  Strakker worden
 • ✔  Houding verbeteren
 • ✔  Sporten met plezier

Wat is Small Group training?

Er wordt gewerkt aan je conditie, kracht en balans. Bijna iedere training zal in circuitvorm zijn op tijd. Tijdens deze training train je altijd je volledige lichaam. Alle spiergroepen komen aan bod. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgewicht, kettlebells, dumbbells en nog veel meer. Geen enkele training is hetzelfde en ieder niveau zal uitgedaagd worden.

Iedereen kan meedoen! Ben je een beginner of sport je al lang? Ben je jong of oud? Oefeningen kunnen altijd zwaarder of lichter gemaakt worden. Ook kan er rekening gehouden worden met blessures.

Een training wordt altijd voorbereid en uitgelegd. Iedereen traint tijdens small group hetzelfde. Een training zal altijd beginnen met een gezamenlijke warming-up van 5-10 minuten. Daarna worden de rest van de oefeningen uitgelegd en voorgedaan. Ook worden er altijd makkelijkere en moeilijkere versies voorgedaan.

Gratis proefles

Circuit training

Er wordt gewerkt aan je conditie, kracht en balans. We werken altijd op tijd in een circuit . Tijdens deze training train je altijd je volledige lichaam. Alle spiergroepen komen aan bod. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsgewicht, kettlebells, dumbbells en nog veel meer. Geen enkele training is hetzelfde en ieder niveau zal uitgedaagd worden.
Iedereen kan meedoen! Ben je een beginner of sport je al lang? Ben je jong of oud? Oefeningen kunnen altijd zwaarder of lichter gemaakt worden. Ook kan er rekening gehouden worden met blessures.
Een training wordt altijd voorbereid en uitgelegd. Iedereen traint tijdens small group hetzelfde. Een training zal altijd beginnen met een gezamenlijke warming-up, Daarna worden de rest van de oefeningen uitgelegd en voorgedaan. Ook worden er altijd makkelijkere en moeilijkere versies voorgedaan.

Foto
Foto

Small Group 60+

Wil jij graag je sterker worden, je balans en conditie verbeteren, zodat je minder snel valt en je dagelijks leven wat makkelijker wordt? Dan is deze groep geschikt voor jou! Tijdens deze trainingen zal ook de nadruk liggen op balans, kracht en uithoudingsvermogen, alleen dan net een tandje lager. Een maand lang volgen we hetzelfde programma en je wordt zeker uitgedaagd.

Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk om fit en vitaal te blijven, vooral voor 65-plussers. Door regelmatig te bewegen, verkleint de kans op verschillende chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en depressieve klachten. Ook toont wetenschappelijk onderzoek aan dat ouderen die regelmatig bewegen, minder kans hebben op botbreuken dan mensen die niet of weinig bewegen.

Waarom sporten zo belangrijk is na je 60?

KidsFit

Fitness voor kinderen vraagt om een unieke benadering. Plezier is bijvoorbeeld veel belangrijker dan prestatie. Onder leiding van ervaren trainer trainen we conditie, kracht, lenigheid, snelheid en behendigheid: een verantwoorde én leuke mix van oefeningen!
We hebben bij GymTunnis twee leeftijdscategorieën. Een groep van 6 t/m 8 jaar en een groep van 9 t/m 12 jaar.

TeenFit

Fitness voor jongeren is heel anders dan fitness voor volwassenen. Je lichaam is nog in ontwikkeling en heeft dus training op maat nodig. Tijdens de TeenFit lessen wordt je uitgedaagd en leer je op een verantwoorde manier de basis van fitness.

Foto
Foto

WOD

..is een dynamische manier van fitness met als doel fit, sterk en gezond te worden. De nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en trekken.

Een WOD bestaat uit een specifieke warming-up, een kracht of techniek onderdeel en wordt afgesloten met een uitdagende workout. De oefeningen die terugkomen in een WOD bestaan met name uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, tillen, springen, klimmen en rennen. Natuurlijk niet allemaal tegelijk, elke week worden er verschillende WOD’s geprogrammeerd die deze onderdelen terug zullen laten komen allemaal op je eigen niveau.

Tarieven

Alle lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand. Je betaalt eenmalig inschrijfkosten van € 20,-. De prijzen zijn per persoon per maand, inclusief 9% BTW.

KidsFit  
27 ,50 Per maand (p.p.)
 • 1x per week
  € 27,50 p/m
Small Group 1x per week
44 ,00 Per maand € 11,- per keer
Gratis proefles
Small Group 2x per week
55 ,00 Per maand € 6,88 per keer
Gratis proefles
Small Group 3x per week
66 ,00 Per maand € 5,50 per keer
Gratis proefles
Small Group 10 rittenkaart of los
120 ,00 Eenmalig Losse les € 12,-
Gratis proefles
We werken met een reserveringssysteem, hierbij ben je flexibel in het kiezen van je dagen en tijden.