Training

Hoe ziet een training eruit?

We beginnen altijd met een warming-up, om te zorgen dat je lijf klaar is voor wat komen gaat. We proberen de trainingen zo gevarieerd mogelijk te houden en dat alle spieren in je hele lijf aan bod komen.

Daarna worden de oefeningen uitgelegd en voorgedaan. Iedere training is geschikt voor iedereen, er kan gewerkt worden met verschillende gewichten en variaties van oefeningen. Of je nu gevorderd of een beginner bent, iedere les zul je uitgedaagd worden. En dat maakt het ook leuk, want alle niveaus doen samen mee in één les!

Bij circuittraining werk je op tijd, je draait steeds door naar de volgende oefening.
Tijdens de 60+ lessen bieden we de volledige maand hetzelfde programma aan, om zo gewend te raken aan de oefeningen en je ook merkt dat je echt vooruit gaat met oefeningen.
We hebben twee groepen KidsFit, van 6-8 jaar en van 9-12 jaar. In deze lessen leren de kinderen basisbewegingen aan en leren ze kennis maken met fitness.
Ook de tieners kunnen bij ons terecht. Vanaf 12 tot 18 jaar ben jij welkom om kennis te komen maken met fitness op een verantwoorde manier.
Ben je echt opzoek naar een uitdaging doe dan een keer mee met een WOD. Hierin gaan we werken met barbells, dumbbells, kettlebells en wordt je uitgedaagd om zo snel mogelijk je WOD af te ronden.

Lijkt jou dit wat? Meld je dan aan voor een gratis proefles om te ervaren hoe het is om te sporten bij GymTunnis!

Alle lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één kalendermaand. Dus twijfel jij nog, probeer het gewoon, wij weten bijna zeker dat je het leuk vind!

Meer weten?

Small Group training

Wil jij graag trainen, maar je weet niet waar te beginnen. Ben je opzoek naar extra begeleiding en vooral plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer lezen
Small Group

Personal Training

Tijdens personal training sta JIJ centraal. Je gaat aan de slag met mij een personal trainer om aan jou specifieke doelen te werken.

Meer lezen
Personal Training

Voeding & leefstijl

Wil jij graag beter voor jezelf gaan zorgen en gezonder gaan eten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer lezen
Voeding & leefstijl