Onze visie: Voor iedereen in beweging!

Wij stimuleren een gezonde leefstijl door het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s. Hiermee prikkelen wij jong en oud om in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor iedereen en op elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving en moderne sportaccommodatie.

Wij ontwikkelen ons tot dé kennispartner op het gebied van sport, bewegen en leefstijlverbetering. Dit doen wij door een actieve en verbindende rol te spelen in het ontwikkelen van gezamenlijke programma’s met onderwijs, (sport)verenigingen, eerstelijnszorg, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente.

Over GymTunnis

Welkom! Mijn naam is Lis en ik ben de ontzettend trotse eigenaar van GymTunnis. Je zult me kennen/leren kennen als iemand die vol energie zit en erg sociaal is. In mijn lessen zal ik zorgen dat jij je meteen op je gemak voelt, er is plek voor iedereen!

Vanaf kleins af aan adem ik al sport, hoe leuk is het dat ik deze passie nu op jullie kan overdragen en iedere dag mag doen wat ik leuk vind!

Naast het lesgeven zelf ga ik graag wandelen, haal het uiterste bij mezelf naar boven met crossfit in combinatie met fitness. Ik vind het ontzettend fijn om te werken aan een sterk en fit lijf en mezelf uit te dagen.

In 2021 heb ik volledig het roer omgegooid en ben ik gestart met dit bedrijf. Spannend maar de beste keuze ooit. Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op gebied van voeding en sport.

Ik kijk er naar uit mijn energie op jou over te brengen tijdens de trainingen of als jij aan de slag wil gaan met jouw leefstijl en voeding!

Tevens ben ik ook gewichtsconsulent, dus kun jij hulp gebruiken met jouw leefstijl en voeding? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres!

Lis Toonen

Onze missie

Wij gaan voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen rondom Sint Anthonis door sportief en actief te zijn.

Onze kernwaarden

  • ✔   Deskundig
  • ✔   Gastvrij
  • ✔   Samenwerken
  • ✔   Grensverleggend
  • ✔   Veilig
  • ✔   Ontwikkelen
Gaya
Gaya
Ik ben Gaya, ik ben een sociaal persoon en maak graag een praatje met je. Ik houd ontzettend veel van sporten en breng dat graag op jou over. Aankomend jaar ga ik samen met Activia het hoogst haalbare volleybal niveau van Nederland spelen!
Janneke
Janneke
Mijn naam is Janneke. Tijdens mijn studie Sportkunde heb ik mijn passie en interesse voor fitness en voeding gevonden. Ik train vooral krachttraining en help jou graag met het goed uitvoeren van oefeningen. Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn op het gebied van sport en voeding!

Wie kan er bij ons komen trainen?

Iedereen is welkom! Of je nu 16 of 80+ bent er is plek voor jou! Je traint altijd onder leiding van een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal tien personen en er staat altijd een training voor je klaar. Oefeningen kunnen worden aangepast, dus kun je altijd mee doen.

Ook zijn er speciale trainingen. Ben jij 60+ en gaat het voor jou in de gewone small group training nét wat te snel? Tijdens deze uren zijn de oefeningen wat eenvoudiger houden, meer op balans en stabiliteit trainen en worden er wat minder zware gewichten gebruikt.

Plan afspraak

Wat kun je verwachten?

Ben jij het zat om in de sportschool als individu rond te lopen, niet weten waar te beginnen of wat nu eigenlijk goed voor je is? Bij ons zul je al deze punten niet tegenkomen. Je sport met elkaar, drinkt een lekker bakje koffie of thee voor of na de training en je zult een gemoedelijke sfeer ervaren.

Neem contact op